Prognoza medie durata rauri în intervalul 12.07.2020 ora 07.00 – 18.07.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere pe toată durata intervalului de prognoză, exceptând primele două zile ale intervalului când sunt posibile, scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie și creșteri mai însemnate de niveluri și debite pe unele râuri mici  din zonele de deal și munte din nordul, centrul, estul și sud-estul țării,datorită precipitațiilor sub formă de aversă, de scurtă durată şi cu caracter torențial prognozate.
Pe râul Prut nivelurile se vor menţine peste COTELE DE APĂRARE, pe sectorul aval Drânceni, ca urmare a tranzitării în regim controlat prin Acumularea Stânca Costeşti a viiturilor formate în amonte de intrarea în ţară.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 08.11.2019 ora 07.00 – 14.11.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare exceptând râurile din jumătatea de vest în prima parte a intervalului unde vor fi în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării si partea a doua a intervalului când vor fi în scădere în bazinele lor superioare.
Pe toată durata intervalului sunt posibile mici creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele deal şi munte ca urmare a precipitaţiilor prognozate.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri