Prognoza medie durata rauri în intervalul 25.02.2020 ora 07.00 – 02.03.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând primele două zile ale intervalului de prognoză, când vor fi în creştere datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării, pe râurile din nordul, centrul și vestul țării. Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri, izolat pod de gheaţă) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și nord – estul țării, vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 09.01.2020 ora 07.00 – 15.01.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi relativ staționare. Sunt posibile creșteri ușoare de debite ca urmare a efectului combinat al precipitațiilor lichide slabe prevăzute și cedării apei din stratul de zăpadă, in special pe râurile din jumătatea de est a țării, începând cu a treia zi a intervalului de prognoză.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) prezente pe majoritatea râurilor se vor menține fără modificări importante în primele două zile ale intervalului de prognoză,  apoi vor fi în diminuare, restrângere, chiar eliminare către sfârșitul intervalului.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri