Prognoza medie durata rauri în intervalul 27.03.2019 ora 07.00 – 02.04.2019 ora 07.00

           
În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din sudul şi estul țării unde vor fi relativ staţionare şi cursurile inferioare ale afluenţilor de dreapta ai Siretului, unde vor fi în creştere prin propagare.
În a doua parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general  staționare.
În ultimele două zile ale intervalului de prognoză sunt posibile creșteri de niveluri şi  debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute şi cedării apei din stratul de zăpadă pe unele râuri din nordul, centrul ţării şi zonele de munte.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 09.02.2019 ora 07.00 – 15.02.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile inferioare ale Siretului și Prutului, unde vor fi în creștere prin propagare.
În următoarele două zile ale intervalului, debitele vor fi în general în creștere datorită cedării apei din stratul de zăpadă și precipitațiilor lichide prognozate.
În ultima parte a intervalului, debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare.
Formațiunile de gheață se vor menține fără modificări importante în primele două zile ale intervalului, în următoarele două zile vor fi în diminuare și restrângere, iar în ultima parte vor fi în extindere și intensificare.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri