Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.04.2020 ora 07.00 – 09.04.2020 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul țării unde vor fi în ușoară scădere.
Sunt posibile ușoare creșteri de debite și niveluri pe unele râuri mici din zonele de deal și munte datorită precipitațiilor lichide, slab cantitativ prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
Formațiunile de gheață existente pe râurile din bazinul superior și mijlociu al Bistriței (afluent al Siretului) vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.
 

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 09.02.2020 ora 07.00 – 15.02.2020 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând râurile din sudul țării unde vor fi staționare.
În partea a doua a intervalului de prognoză debitele vor fi relativ staționare, fiind posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din nordul, vestul și centrul țării, ca urmare a precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) vor fi în extindere și intensificare în prima parte a intervalului, în diminuare și restrângere în a doua parte a intervalului pe râurile din vestul, centrul şi sudul ţării şi fără modificări importante pe cele din nordul şi estul ţării.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri