Prognoza medie durata rauri în intervalul 25.05.2018 ora 07.00 – 31.05.2018 ora 07.00

Pe toată durata intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere uşoară, exceptând unele râuri din nordul, centrul, estul şi sud-estul ţării, unde vor fi relativ staţionare.
În prima parte a intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de niveluri și debite pe unele râuri mici din jumătatea de vest a țării şi din zonele de munte, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă prognozate, izolat mai însemnate cantitativ.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 09.05.2018 ora 07.00 – 15.05.2018 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în creştere datorită precipitaţiilor însemnate cantitativ, prognozate şi propagării, exceptând râurile din vestul țării,  unde vor fi relativ staționare.
În restul intervalului debitele vor fi în scădere pe râurile din centrul, sudul și estul țării, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare și relativ staționare pe râurile din vestul țării.
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri rapide de niveluri şi debite pe unele râuri mici, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, izolat mai însemnate cantitativ, prognozate.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri