Prognoza medie durata rauri în intervalul 16.08.2018 ora 07.00 – 22.08.2018 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și a propagării pe râurile din vestul și nordul țării, în scădere pe cele din bazinul Prutului și în general staționare pe celelalte râuri.
În a doua parte a intervalului debitele vor fi în creștere pe râurile din centrul, sudul și estul țării și în general în scădere pe celelalte râuri.
Ca urmare a precipităţiilor  prognozate sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creșteri mai mari de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte.   

 


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 09.05.2018 ora 07.00 – 15.05.2018 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în creştere datorită precipitaţiilor însemnate cantitativ, prognozate şi propagării, exceptând râurile din vestul țării,  unde vor fi relativ staționare.
În restul intervalului debitele vor fi în scădere pe râurile din centrul, sudul și estul țării, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare și relativ staționare pe râurile din vestul țării.
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri rapide de niveluri şi debite pe unele râuri mici, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, izolat mai însemnate cantitativ, prognozate.

Noutăți Noutăți