Prognoza medie durata rauri în intervalul 19.08.2019 ora 07.00 – 25.08.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând râurile din vestul, nord-vestul  și centrul țării unde vor fi în ușoară scădere.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, formarea de viituri rapide cu efecte de inundații locale și creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte, datorită precipitațiilor sub formă de aversă, cu caracter torențial, prognozate.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 09.07.2019 ora 07.00 – 15.07.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi general staționare, exceptând râurile din Banat, Oltenia şi Muntenia, unde vor fi în creştere în primele două zile ale intervalului ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale și creșteri mai însemnate de debite și niveluri pe unele râuri mici, în special din zonele de deal şi munte din centrul şi sudul ţării, ca urmare a precipitaţiilor sub formă de aversă prognozate, cu o probabilitate mai mare în primele două zile ale intervalului de prognoză.