Prognoza medie durata rauri în intervalul 13.07.2020 ora 07.00 – 19.07.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere pe toată durata intervalului de prognoză, exceptând în prima parte a intervalului când sunt posibile, scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie și creșteri mai însemnate de niveluri și debite pe unele râuri mici  din zonele de deal și munte din nordul, centrul, estul și sud-estul țării,datorită precipitațiilor sub formă de aversă, de scurtă durată şi cu caracter torențial prognozate.
Pe râul Prut nivelurile se vor menţine peste COTELE DE APĂRARE, pe sectorul aval Drânceni, ca urmare a tranzitării în regim controlat prin Acumularea Stânca Costeşti a viiturilor formate în amonte de intrarea în ţară.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 10.06.2020 ora 07.00 – 16.06.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării, exceptând prima parte a intervalului de prognoză, când vor fi în scădere ușoară pe unele râuri din estul și sud - estul țării.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri semnificative de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă, cu caracter torențial, izolat mai însemnate cantitativ, pe unele râuri mici din zonele de munte.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri