Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.04.2020 ora 07.00 – 09.04.2020 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul țării unde vor fi în ușoară scădere.
Sunt posibile ușoare creșteri de debite și niveluri pe unele râuri mici din zonele de deal și munte datorită precipitațiilor lichide, slab cantitativ prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
Formațiunile de gheață existente pe râurile din bazinul superior și mijlociu al Bistriței (afluent al Siretului) vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.
 

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 10.02.2020 ora 07.00 – 16.02.2020 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi relativ staționare, exceptând râurile din jumătatea de vest a  țării și zonele de deal și munte, unde se pot înregistra creșteri de niveluri și debite ca urmare a precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării, în special în primele 3-4 zile ale intervalului.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) vor fi în diminuare, restrângere și eliminare pe râurile din vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării, în special în primele 3-4 zile ale intervalului şi se vor menține fără modificări importante pe celelalte râuri.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri