Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.02.2020 ora 07.00 – 27.02.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând prima jumătate a intervalului de prognoză, când pe unele râuri din jumătatea de sud a țării, se vor produce creșteri ușoare de niveluri și debite datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri, izolat năboi şi pod de gheață) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și nord – estul țării, vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 10.02.2020 ora 07.00 – 16.02.2020 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi relativ staționare, exceptând râurile din jumătatea de vest a  țării și zonele de deal și munte, unde se pot înregistra creșteri de niveluri și debite ca urmare a precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării, în special în primele 3-4 zile ale intervalului.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) vor fi în diminuare, restrângere și eliminare pe râurile din vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării, în special în primele 3-4 zile ale intervalului şi se vor menține fără modificări importante pe celelalte râuri.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri