Prognoza medie durata rauri în intervalul 30.05.2020 ora 07.00 – 05.06.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri semnificative de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă pe unele râurile mici din zonele de deal şi munte.
În partea a doua a intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în scădere, fiind posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din jumătatea de vest a țării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 10.05.2019 ora 07.00 – 16.05.2019 ora 07.00

 
În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prevăzute şi propagării, exceptând unele râuri din estul şi sud-estul ţării, unde vor fi în scădere.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri, cu depășiri ale COTELOR DE APĂRARE, în special pe unele râuri din Banat, Crișana și Maramureș.
În restul intervalului, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere datorită efectului combinat al precipitaţiilor prognozate şi propagării, fiind posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creșteri mai însemnate de niveluri și debite pe unele râuri din vestul, centrul, nordul ţării şi din zonele de munte.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri