Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.10.2017 ora 07.00 – 30.10.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în primele două zile ale intervalului în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. În prima zi, ca urmare a cantităţilor însemnate de precipitaţii prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE în zonele de deal şi munte din sudul ţării. 
În următoarele zile debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.
La sfârşitul intervalului sunt posibile creşteri de debite pe râurile din vestul, centrul şi nordul ţării ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 10.10.2017 ora 07.00 – 16.10.2017 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creştere prin propagare pe cursurile inferioare ale râurilor din Muntenia şi sudul Moldovei şi relativ staţionare pe celelalte râuri.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în scădere pe râurile din jumătatea de sud a ţării şi relativ staţionare pe celelalte râuri.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri