Prognoza medie durata rauri în intervalul 12.08.2020 ora 07.00 – 18.08.2020 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide, creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de munte, în special pe cele din nordul, nord – vestul, centrul și nord – estul țării, datorită precipitațiilor sub formă de aversă prognozate.

 


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 10.11.2019 ora 07.00 – 16.11.2019 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creştere pe unele râurile din nordul, vestul şi centrul ţării, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării şi relativ staţionare pe celelalte râuri.
În următoarele două zile ale intevalului, debite vor fi în general în scădere, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari din nordul, vestul şi centrul ţării, unde vor fi în creştere prin propagare și râurile din estul și sud-estul țării, unde vor fi relativ staționare.
În restul intervalului, debitele vor fi relativ staționare, fiind posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele deal şi de munte, în special din jumătatea de vest a țării, datorită precipitaţiilor prognozate.

Noutăți Noutăți