Prognoza medie durata rauri în intervalul 17.01.2022 ora 07.00 – 23.01.2022 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând râurile din zonele de deal și câmpie din Muntenia, Moldova şi pe cele din Dobrogea, unde vor fi în general staționare. Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) existente pe majoritatea râurilor, se vor menține fără modificări importante în prima parte a intervalului pe râurile din vestul, sud – vestul și sudul țării și vor fi în ușoară intensificare pe cele din nordul și centrul țării, iar în partea a doua a intervalului vor fi în intensificare și extindere, predominând podurile de gheață pe râurile mici din Moldova.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 10.11.2021 ora 07.00 – 16.11.2021 ora 07.00

Debitele medii zilnice, vor fi în general în scădere, exceptând prima jumătate a intervalului de prognoză, când vor fi în creștere pe cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din jumătatea de sud a țării, ca urmare a propagării.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile creșteri izolate de niveluri și debite, pe unele râuri mici din zona de deal și de munte, ca urmare a precipitațiilor prognozate, slabe cantitativ.