Prognoza medie durata rauri în intervalul 27.03.2019 ora 07.00 – 02.04.2019 ora 07.00

           
În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din sudul şi estul țării unde vor fi relativ staţionare şi cursurile inferioare ale afluenţilor de dreapta ai Siretului, unde vor fi în creştere prin propagare.
În a doua parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general  staționare.
În ultimele două zile ale intervalului de prognoză sunt posibile creșteri de niveluri şi  debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute şi cedării apei din stratul de zăpadă pe unele râuri din nordul, centrul ţării şi zonele de munte.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 11.02.2019 ora 07.00 – 17.02.2019 ora 07.00

 
În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a efectului combinat al precipitaţiilor lichide prevăzute, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării.
În următoarele 2-3 zile ale intervalului, debitele vor fi în scădere exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare, apoi vor fi în scădere uşoară pe majoritatea râurilor.
Formaţiunile de gheaţă vor fi în diminuare şi restrângere în primele două zile ale intervalului, apoi în extindere şi intensificare, în special pe râurile mici din nordul şi centrul ţării.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri