Prognoza medie durata rauri în intervalul 22.02.2020 ora 07.00 – 28.02.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare.
  Începând cu a doua zi a intervalului de prognoză, sunt posibile creșteri de niveluri și debite ca urmare a precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării pe râurile din vestul, nordul și centrul țării, iar către sfârșitul intervalului și pe unele râuri din estul și sud – estul țării.
Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri, izolat năboi) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și nord – estul țării, vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 11.02.2020 ora 07.00 – 17.02.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi relativ staționare, exceptând râurile din Crișana, Transilvania, Banat, Oltenia și Muntenia unde se pot înregistra creșteri de niveluri și debite ca urmare a precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării,cu precădere în prima parte a intervalului, probabilitatea fiind mai mare pentru râurile din Crișana și Banat.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) existente pe râurile din nordul, centrul și estul țării vor fi în diminuare, restrângere și eliminare. 

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri