Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.07.2022 ora 07.00 – 09.07.2022 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând în partea a doua a intervalului râurile din vestul și nord – vestul țării unde vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și propagării.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri mai importante de debite şi niveluri pe unele râuri din zonele de deal și munte, datorită precipitațiilor sub formă de aversă,  însemnate cantitativ, prognozate.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 11.04.2022 ora 07.00 – 17.04.2022 ora 07.00

 
În prima zi a intervalului debitele medii zilnice vor fi în creştere ca urmare a precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, exceptând râurile din extremitatea estică unde vor fi relativ staționare iar în zilele următoare ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.
Pe toată durata intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de deal și de munte ca urmare a cedării apei din startul de zăpadă.