Prognoza medie durata rauri în intervalul 12.12.2018 ora 07.00 – 18.12.2018 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în uşoară creştere pe unele râuri din nordul țării, ca efect combinat al precipitațiilor lichide prognozate, în general slabe cantitativ, cedării apei din stratul de zăpadă, evoluției formațiunilor de gheață și propagării şi în general staționare pe celelalte râuri.
În următoarele zile de prognoză ale intervalului, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare.
Sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi de munte, datorită precipitaţiilor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi evoluției formațiunilor de gheață.
Formațiunile de gheață vor fi în diminuare şi restrângere.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 12.04.2018 ora 07.00 – 18.04.2018 ora 07.00

 
În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând unele râuri din vestul, centrul, nordul ţării şi din zonele montane, unde vor fi în creştere uşoară datorită precipitaţiilor slabe prevăzute sub formă de aversă, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării.
Prin propagare se va situa cu 10-30 cm peste COTA DE ATENŢIE râul Prut la staţia hidrometrică Oancea.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi relativ staţionare, exceptând râurile din zonele montane, unde vor fi în creştere datorită precipitaţiilor prevăzute, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri