Prognoza medie durata rauri în intervalul 23.11.2017 ora 07.00 – 29.11.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând prima parte a intervalului când vor fi în scădere uşoară pe cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din vestul şi nord – vestul ţării. 
În a doua jumătate a intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri şi sectoare de râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din jumătatea de nord a ţării, ca urmare a precipitaţiilor  prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 12.08.2017 ora 07.00 – 18.08.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din nord-vest și Banat, unde vor fi relativ staționare. 
În următoarele două zile ale intervalului, debitele vor fi în creștere pe râurile din jumătatea de vest a țării datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate. Pe celelalte râuri, debitele vor fi relativ staționare.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din jumătatea de vest a țării, cu posibile depăşiri ale COTELOR DE APĂRARE.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul țării, unde vor fi în creștere prin propagare.