Prognoza medie durata rauri în intervalul 23.02.2019 ora 07.00 – 01.03.2019 ora 07.00

În primele zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere uşoară, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari din vestul şi sud-vestul ţării, unde vor fi în creştere prin propagare, apoi relativ staţionare.
Formaţiunile de gheaţă existente vor fi în extindere și intensificare în prima jumătate a intervalului, în special pe râurile din jumătatea de nord a ţării şi din zonele de munte, apoi se vor menţine fără modificări importante.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 12.09.2018 ora 07.00 – 18.09.2018 ora 07.00

 
În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere uşoară, exceptând unele râuri din sudul şi sud-estul ţării, unde vor fi relativ staţionare.
În partea a doua a intervalului debitele vor fi relativ staţionare, exceptând unele râuri mici din nordul şi centrul ţării, unde pot fi în creştere datorită precipitaţiilor prevăzute sub formă de aversă.
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de munte datorită precipitaţiilor prevăzute sub formă de aversă.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri