Prognoza medie durata rauri în intervalul 25.05.2018 ora 07.00 – 31.05.2018 ora 07.00

Pe toată durata intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere uşoară, exceptând unele râuri din nordul, centrul, estul şi sud-estul ţării, unde vor fi relativ staţionare.
În prima parte a intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de niveluri și debite pe unele râuri mici din jumătatea de vest a țării şi din zonele de munte, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă prognozate, izolat mai însemnate cantitativ.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 13.05.2018 ora 07.00 – 19.05.2018 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general staţionare pe râurile din sudul, centrul şi estul ţării şi în scădere uşoară pe celelalte râuri. În   următoarele zile debitele medii zilnice vor fi în general în creştere datorită precipitaţiilor prognozate şi propagării. 
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri  rapide şi creşteri mai însemnate  de niveluri şi debite pe unele râuri, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă,  cu caracter torenţial şi mai importante cantitativ, prognozate.

 


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri