Prognoza medie durata rauri în intervalul 13.11.2019 ora 07.00 – 19.11.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând râurile din Banat, Oltenia si vestul Munteniei, unde vor fi în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. Sunt posibile creşteri mai însemnate de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de deal şi de munte din sud-vestul ţării.
În următoarele zile, debitele  vor fi  în  general  staţionare,  exceptând  râurile  din  sud-vestul ţării, unde vor fi în scădere.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 13.07.2019 ora 07.00 – 19.07.2019 ora 07.00

În primele 4 zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creștere începând cu râurile din vestul şi estul ţării, ca urmare a precipităţiilor prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu efecte de inundaţii locale şi cresteri importante de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor însemnate cantitativ prognozate sub formă de averse, în special pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte.
În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare.


Noutăți Noutăți