Prognoza medie durata rauri în intervalul 04.04.2020 ora 07.00 – 10.04.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare.
Sunt posibile ușoare creșteri de debite și niveluri pe unele râuri mici din zonele de deal și munte datorită precipitațiilor lichide, slab cantitativ prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării, mai ales pe cele din Carpatii Meridionali.
Formațiunile de gheață existente pe râurile din bazinul superior al Bistriței (afluent al Siretului) vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 14.02.2020 ora 07.00 – 20.02.2020 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi relativ staționare, exceptând râurile din jumătatea de vest a ţării, unde se pot înregistra creșteri de niveluri și debite ca urmare a precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării în primele două zile ale  intervalului de prognoză.
Pe toată durata intervalului de prognoză, se pot înregistra creșteri de niveluri și debite ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă, în special pe râurile din zonele de deal și munte.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) existente pe râurile din nordul, centrul și estul țării vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri