Prognoza medie durata rauri în intervalul 22.03.2019 ora 07.00 – 28.03.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creștere prin propagare pe cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor din Transilvania,  Moldova (cu excepția bazinelor Prut și Bârlad), Oltenia și Muntenia și în general în scădere pe celelalte râuri.
În partea a doua a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând unele râuri mici din zonele de deal și de munte unde sunt posibile creșteri de debite datorită precipitațiilor prognozate și cedării apei din stratul de zăpadă.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 14.04.2018 ora 07.00 – 20.04.2018 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele vor fi relativ staționare, exceptând râurile din bazinele hidrografice: Mureş, Olt superior şi Siret unde vor fi în scădere uşoară şi cursul mijlociu al Prutului unde vor fi  în creştere prin propagare.
În restul intervalului debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursul mijociu şi inferior al Prutului unde vor fi în creştere prin propagare.
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici, îndeosebi din  zonele montane din vestul, nordul și centrul țării, datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prevăzute.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri