Prognoza medie durata rauri în intervalul 16.08.2018 ora 07.00 – 22.08.2018 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și a propagării pe râurile din vestul și nordul țării, în scădere pe cele din bazinul Prutului și în general staționare pe celelalte râuri.
În a doua parte a intervalului debitele vor fi în creștere pe râurile din centrul, sudul și estul țării și în general în scădere pe celelalte râuri.
Ca urmare a precipităţiilor  prognozate sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creșteri mai mari de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte.   

 


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 14.05.2018 ora 07.00 – 20.05.2018 ora 07.00

Pe toată durata intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în creştere datorită precipitaţiilor prognozate şi propagării, exceptând prima zi a intervalului unde vor fi relativ staţionare pe râurile din jumătatea de vest a ţării. 
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri  rapide şi creşteri mai însemnate  de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi munte, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă,  cu caracter torenţial şi mai importante cantitativ, prognozate.

Noutăți Noutăți