Prognoza medie durata rauri în intervalul 30.05.2020 ora 07.00 – 05.06.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri semnificative de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă pe unele râurile mici din zonele de deal şi munte.
În partea a doua a intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în scădere, fiind posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din jumătatea de vest a țării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 14.05.2019 ora 07.00 – 20.05.2019 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, exceptând cursul mijlociu şi inferior al Prutului, unde vor fi în creştere prin propagare şi râurile din estul şi sud-estul ţării, unde vor fi în scădere, fiind posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din vestul, sud-vestul şi nordul ţării, ca urmare a precipitaţiilor prevăzute.
În partea a doua a intervalului, debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor din vestul, sud-vestul şi nordul ţării, unde vor fi în creştere prin propagare.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe unele râuri din zonele de deal și munte, cu posibile efecte de inundaţii locale, datorită averselor, temporar accentuate, prognozate.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri