Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.07.2020 ora 07.00 – 13.06.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării, exceptând unele râuri din sudul și estul țării, unde vor fi în scădere ușoară.
În a doua parte a intervalului debitele vor fi relativ staționare, fiind posibile creșteri de niveluri și debite, îndeosebi în zonele de munte, ca urmare a precipitațiilor prevăzute sub formă de aversă.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri semnificative de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă, izolat mai însemnate cantitativ, pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte, în special din nordul, nord – vestul și centrul țării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 14.05.2020 ora 07.00 – 20.05.2020 ora 07.00

Pe toată perioada intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând cursurile râurilor mari unde vor fi în scădere.
Sunt posibile scurgeri pe versanți, torenți și pâraie și creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte, datorită precipitațiilor sub formă de aversă, cu caracter torențial prognozate și propagării.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri