Prognoza medie durata rauri în intervalul 23.11.2017 ora 07.00 – 29.11.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând prima parte a intervalului când vor fi în scădere uşoară pe cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din vestul şi nord – vestul ţării. 
În a doua jumătate a intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri şi sectoare de râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din jumătatea de nord a ţării, ca urmare a precipitaţiilor  prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 14.08.2017 ora 07.00 – 20.08.2017 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere pe râurile din Crişana şi Banat, exceptând cursurile inferioare ale Mureşului, Timişului, Bârzavei, Moraviţei, Caraşului, Nerei şi Cernei unde vor mai fi în creştere prin  propagare. Pe celelalte râuri debitele vor fi relativ staționare.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri mici din sudul, centrul şi estul ţării, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, prognozate.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în general staţionare. Spre sfarşitul intervalului sunt posibile creşteri pe unele râuri din vestul, centrul şi nordul ţării datorită precipitaţiilor prognozate.