Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.11.2017 ora 07.00 – 30.11.2017 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând râurile din nordul și vestul ţării, unde vor fi în scădere. 
În următoarele două zile ale intervalului debitele vor fi în creștere pe majoritatea râurilor ca urmare a precipitaţiilor prognozate.
În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 14.11.2017 ora 07.00 – 20.11.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare exceptând prima zi a intervalului când vor fi în creştere datorită precipitaţiilor în curs, celor prognozate şi propagării, pe râurile din nordul, centrul, vestul şi sud-vestul ţării şi următoarele două zile când vor mai fi în creştere prin propagare pe cursurile inferioare ale râurilor mari din jumătatea de vest a ţării.
Pe toată durata intervalului sunt posibile creşteri izolate de niveluri şi debite pe unele râuri şi sectoare de râu din zonele de deal şi munte, ca urmare a precipitaţiilor (în general slabe cantitativ) prognozate.