Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.07.2022 ora 07.00 – 09.07.2022 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând în partea a doua a intervalului râurile din vestul și nord – vestul țării unde vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și propagării.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri mai importante de debite şi niveluri pe unele râuri din zonele de deal și munte, datorită precipitațiilor sub formă de aversă,  însemnate cantitativ, prognozate.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 15.05.2022 ora 07.00 – 21.05.2022 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând râurile din sudul țării, apoi în partea a doua a intervalului și pe cele din estul țării unde vor fi în general staționare.
În a doua parte a intervalului, cu o probabilitate mai mare la începutul acestuia, sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte, cu precădere din vestul, centrul și  nordul țării, datorită precipitațiilor torențiale, sub formă de aversă, temporar accentuate, prognozate.