Prognoza medie durata rauri în intervalul 23.11.2017 ora 07.00 – 29.11.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând prima parte a intervalului când vor fi în scădere uşoară pe cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din vestul şi nord – vestul ţării. 
În a doua jumătate a intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri şi sectoare de râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din jumătatea de nord a ţării, ca urmare a precipitaţiilor  prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 15.08.2017 ora 07.00 – 21.08.2017 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere pe râurile din Maramureş, Crişana şi Banat, exceptând cursurile inferioare ale Mureşului şi Timişului unde vor mai fi în creştere prin  propagare. Pe celelalte râuri debitele vor fi relativ staționare. 
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în general staţionare.
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri mici, îndeosebi din zonele de deal şi munte, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, cu caracter torenţial şi mai importante cantitativ, prognozate.