Prognoza medie durata rauri în intervalul 12.12.2018 ora 07.00 – 18.12.2018 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în uşoară creştere pe unele râuri din nordul țării, ca efect combinat al precipitațiilor lichide prognozate, în general slabe cantitativ, cedării apei din stratul de zăpadă, evoluției formațiunilor de gheață și propagării şi în general staționare pe celelalte râuri.
În următoarele zile de prognoză ale intervalului, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare.
Sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi de munte, datorită precipitaţiilor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi evoluției formațiunilor de gheață.
Formațiunile de gheață vor fi în diminuare şi restrângere.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 16.03.2018 ora 07.00 – 22.03.2018 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creştere datorită precipitaţiilor prevăzute, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării începând din vestul ţării, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor Vedea, Argeş, Ialomiţa, Buzău şi râurile din Dobrogea, unde vor fi în scădere.
În următoarele două zile debitele vor fi în general în creştere datorită efectului combinat al precipitaţiilor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, urmând ca în ultimele zile ale intervalului să fie în scădere în bazinele superioare ale râurilor mari. 
Sunt posibile creşteri însemnate de niveluri şi debite cu depăşirea COTELOR DE APĂRARE,  datorită precipitaţiilor prevăzute, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării pe unele râuri din vestul, nordul şi centrul ţării.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri