Prognoza medie durata rauri în intervalul 25.03.2019 ora 07.00 – 31.03.2019 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din jumătatea de sud a țării unde vor fi staționare.
În a doua parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general  staționare.
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile creșteri izolate de niveluri şi  debite pe unele râuri mici datorită precipitațiilor prognozate.
Legenda: H - nivel, Q - debit, CA- cota de atentie, CI - cota de inundatie, +H - cu cat este depasita CA sau CI,
                G- gheata la mal, P - pod de gheata, Z - zapor, N – naboi
               (*)-Valorile sunt influentate de acumularea Stanca Costesti

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 16.03.2018 ora 07.00 – 22.03.2018 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creştere datorită precipitaţiilor prevăzute, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării începând din vestul ţării, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor Vedea, Argeş, Ialomiţa, Buzău şi râurile din Dobrogea, unde vor fi în scădere.
În următoarele două zile debitele vor fi în general în creştere datorită efectului combinat al precipitaţiilor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, urmând ca în ultimele zile ale intervalului să fie în scădere în bazinele superioare ale râurilor mari. 
Sunt posibile creşteri însemnate de niveluri şi debite cu depăşirea COTELOR DE APĂRARE,  datorită precipitaţiilor prevăzute, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării pe unele râuri din vestul, nordul şi centrul ţării.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri