Prognoza medie durata rauri în intervalul 29.05.2020 ora 07.00 – 04.06.2020 ora 07.00

 În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării pe râurile din nordul, centrul, estul țării și zonele de deal și munte și relativ staționare pe celelalte râuri.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri semnificative de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă pe unele râurile mici din zonele de deal şi munte, în special cele din centrul și estul țării.
În partea a doua a intervalului de prognoză, debitele vor fi în creștere și pe râurile din sudul, sud – estul, centrul și sud – vestul țării ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării, fiind posibile creșteri mai însemnate de niveluri și debite pe unele râuri din zonele de munte, ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă, izolat, mai însemnate cantitativ.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 16.09.2018 ora 07.00 – 22.09.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, cu tendinţă de scădere uşoară, exceptând prima zi a intervalului de prognoză, când se pot înregistra creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din estul, sud-estul ţării şi zonele de munte datorită precipitaţiilor prevăzute sub formă de aversă.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri