Prognoza medie durata rauri în intervalul 16.08.2018 ora 07.00 – 22.08.2018 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și a propagării pe râurile din vestul și nordul țării, în scădere pe cele din bazinul Prutului și în general staționare pe celelalte râuri.
În a doua parte a intervalului debitele vor fi în creștere pe râurile din centrul, sudul și estul țării și în general în scădere pe celelalte râuri.
Ca urmare a precipităţiilor  prognozate sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creșteri mai mari de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte.   

 


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 17.05.2018 ora 07.00 – 23.05.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din nord-vestul țării, unde vor fi în creștere în primele două zile ale intervalului datorită precipitațiilor prognozate și propagării și cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor din nordul, vestul și sudul țării, unde vor fi în creștere prin propagare. Pe râurile din estul și sud-estul ţării debitele vor fi relativ staţionare. 
Pe toată durata intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din vestul, nordul, centrul și sudul ţării datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, prognozate.

Noutăți Noutăți