Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.10.2017 ora 07.00 – 30.10.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în primele două zile ale intervalului în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. În prima zi, ca urmare a cantităţilor însemnate de precipitaţii prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE în zonele de deal şi munte din sudul ţării. 
În următoarele zile debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.
La sfârşitul intervalului sunt posibile creşteri de debite pe râurile din vestul, centrul şi nordul ţării ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 17.09.2017 ora 07.00 – 23.09.2017 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, fiind posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din vestul, nordul estul ţării şi zonele de deal şi munte datorită averselor prevazute.
În restul intervalului, debitele vor fi în creştere începănd din vestul ţării datorită precipitaţiilor prevăzute, izolat mai însemnate cantitativ.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri