Prognoza medie durata rauri în intervalul 29.11.2021 ora 07.00 – 05.12.2021 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi, în general, staționare.
Sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din jumătatea de vest a țării, mai ales în prima parte a intervalului de prognoză, ca urmare a precipitațiilor lichide prognozate.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi) se vor menține fără modificări importante în primele două zile ale intervalului, iar mai apoi vor fi în extindere şi intensificare si isi vor face aparitia pe unele râuri din nordul şi centrul țării.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 17.10.2021 ora 07.00 – 23.10.2021 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creștere pe râurile din sudul și sud – estul țării ca urmare a precipitațiilor prognozate și propagării şi în general staționare pe celelalte râuri.
În partea a doua a intervalului, debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând râurile din sudul și sud – estul țării unde vor fi în scădere.
În prima zi a intervalului, sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici, mai ales pe cele din sudul și sud – estul țării, ca urmare a precipitațiilor prognozate și propagării.