Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.07.2022 ora 07.00 – 09.07.2022 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând în partea a doua a intervalului râurile din vestul și nord – vestul țării unde vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și propagării.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri mai importante de debite şi niveluri pe unele râuri din zonele de deal și munte, datorită precipitațiilor sub formă de aversă,  însemnate cantitativ, prognozate.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 18.05.2022 ora 07.00 – 24.05.2022 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul și sudul țării, unde vor fi în creștere prin propagare și râurile din estul și sud-estul țării, unde vor fi relativ staționare.
În partea a doua a intervalului, debitele vor fi în general staționare, exceptând râurile din vestul, nordul și centrul țării, unde vor fi în scădere.
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din nordul, centrul țării și zonele de munte, ca urmare a precipitațiilor prevăzute sub formă de aversă.