Prognoza medie durata rauri în intervalul 15.12.2018 ora 07.00 – 21.12.2018 ora 07.00

Pe toată durata intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, fiind posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din jumătatea de sud a ţării datorită precipitaţiilor prevăzute şi cedării apei din stratul de zapadă.
Formaţiunile de gheaţă se vor menţine fără modificări importante, iar în prima parte a intervalului se va intensifica curgerea de năboi pe unele râuri din jumătatea de nord a țării.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 18.07.2018 ora 07.00 – 24.07.2018 ora 07.00

 
În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, exceptând râurile din Maramureş, Transilvania şi zona de munte din Crişana şi Banat, unde vor fi în creştere datorită precipitaţiilor prevăzute şi propagării.
În partea a doua a intervalului, debitele vor fi în creştere datorită precipitaţiilor prevăzute şi propagării, exceptând râurile din estul ţării, unde vor fi relativ staţionare.
Pe toată durata intervalului sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri mai însemnate de niveluri şi debite datorită precipitaţiilor prevăzute sub formă de aversă, izolat mai însemnate cantitativ.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri