Prognoza medie durata rauri în intervalul 17.04.2021 ora 07.00 – 23.04.2021 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere.
În următoarele două zile, debitele medii zilnice, vor fi în general în creştere,  ca urmare a efectului combinat al precipitațiilor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării.
În ultima parte a intervalului, debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 19.02.2021 ora 07.00 – 25.02.2021 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi general în scădere. În a doua parte a acestui interval, debitele vor fi relativ staţionare, cu posibile creşteri de niveluri și debite pe râurile mici, ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
În prima parte a intervalului de prognoză, nivelurile se vor mai situa peste COTELE DE ATENŢIE pe cursurile inferioare ale râurilor Tur şi Crasna, ca urmare a propagării.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) prezente pe majoritatea râurilor, se vor menţine fără modificări importante în prima parte a intervalului şi apoi vor fi în restrângere şi diminuare.

Noutăți Noutăți