Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.07.2020 ora 07.00 – 13.06.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării, exceptând unele râuri din sudul și estul țării, unde vor fi în scădere ușoară.
În a doua parte a intervalului debitele vor fi relativ staționare, fiind posibile creșteri de niveluri și debite, îndeosebi în zonele de munte, ca urmare a precipitațiilor prevăzute sub formă de aversă.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri semnificative de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă, izolat mai însemnate cantitativ, pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte, în special din nordul, nord – vestul și centrul țării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 19.04.2020 ora 07.00 – 25.04.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, exceptând în prima parte a intervalului, unele râuri mici aferente zonelor de deal și munte, în special din jumătatea de nord a țării, unde sunt posibile creșteri ușoare de debite și niveluri datorită precipitaţiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă din zona înaltă montană şi propagării.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri