Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.10.2017 ora 07.00 – 30.10.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în primele două zile ale intervalului în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. În prima zi, ca urmare a cantităţilor însemnate de precipitaţii prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE în zonele de deal şi munte din sudul ţării. 
În următoarele zile debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.
La sfârşitul intervalului sunt posibile creşteri de debite pe râurile din vestul, centrul şi nordul ţării ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 19.09.2017 ora 07.00 – 25.09.2017 ora 07.00

 
În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, exceptând cursurile inferioare ale râurilor din vestul țării, unde vor fi în creștere prin propagare și unele râuri din nordul, centrul și sudul țării, unde se vor produce creșteri izolate de niveluri și debite datorită precipitațiilor prognozate. 
În restul intervalului, debitele vor fi în general în creştere, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării, exceptând râurile din sud-estul țării, unde vor fi relativ staționare.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri mai importante de niveluri şi debite pe unele râuri din vestul, nordul, centrul ţării şi din zonele de munte datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri