Prognoza medie durata rauri în intervalul 23.11.2017 ora 07.00 – 29.11.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând prima parte a intervalului când vor fi în scădere uşoară pe cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din vestul şi nord – vestul ţării. 
În a doua jumătate a intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri şi sectoare de râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din jumătatea de nord a ţării, ca urmare a precipitaţiilor  prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 20.08.2017 ora 07.00 – 26.08.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere pe râurile din Crişana şi în general staţionare pe celelalte râuri. 
În următoarele trei zile debitele vor fi în creştere pe râurile din zonele de deal şi de munte din vestul, nordul şi centrul ţării, unde sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, cu caracter torenţial şi mai importante cantitativ, prognozate.
În restul intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în scădere uşoară, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare în primele două zile şi relativ staţionare pe celelalte râuri.