Prognoza medie durata rauri în intervalul 15.08.2020 ora 07.00 – 21.08.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în creştere, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE,  pe unele  râuri din zonele de deal şi munte, îndeosebi din jumătatea de vest a ţării.
În partea a doua a intervalului debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare. Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide, creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal și munte, în special din vestul, nordul şi centrul ţării, datorită precipitațiilor sub formă de aversă, temporar accentuate, prognozate.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 20.08.2019 ora 07.00 – 26.08.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând râurile din centrul țării unde vor fi în ușoară scădere în prima parte a intervalului.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie şi creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte, în special în partea a doua a intervalului pe cele din jumătatea de nord a ţării, datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.

Noutăți Noutăți