Prognoza medie durata rauri în intervalul 23.11.2017 ora 07.00 – 29.11.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând prima parte a intervalului când vor fi în scădere uşoară pe cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din vestul şi nord – vestul ţării. 
În a doua jumătate a intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri şi sectoare de râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din jumătatea de nord a ţării, ca urmare a precipitaţiilor  prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.08.2017 ora 07.00 – 27.08.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în primele două zile ale intervalului în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate pe râurile din zonele de deal şi de munte, unde sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale. Creşteri mici de debite sunt posibile şi pe unele râuri din sudul ţării.
În restul intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi, în general, în scădere uşoară, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare.