Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.11.2017 ora 07.00 – 30.11.2017 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând râurile din nordul și vestul ţării, unde vor fi în scădere. 
În următoarele două zile ale intervalului debitele vor fi în creștere pe majoritatea râurilor ca urmare a precipitaţiilor prognozate.
În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.10.2017 ora 07.00 – 27.10.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare în primele două zile ale intervalului de prognoză, în creştere datorită precipitaţiilor prognozate şi propagării în următoarele zile ale intervalului începând treptat din vestul ţării, apoi şi în celelalte regiuni, urmând ca spre sfârşitul intervalului să fie în general în scădere exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor mai fi în creştere prin propagare.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri însemnate de niveluri şi debite pe unele râuri mici din sudul și centrul ţarii, ca urmare a precipitatiilor prognozate şi propagării.