Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.06.2018 ora 07.00 – 27.06.2018 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creştere datorită precipitaţiilor prognozate şi propagării pe râurile din vestul, nordul, centrul, estul ţării şi zonele de deal şi munte şi relativ staţionare pe celelalte râuri.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri importante de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi munte, ca urmare a precipitaţiilor sub formă de aversă, însemnate cantitativ, prognozate.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare.
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile creșteri izolate de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte, ca urmare a precipitaţiilor sub formă de aversă,  prognozate.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 22.05.2018 ora 07.00 – 28.05.2018 ora 07.00

Pe toată durata intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere uşoară, exceptând cursul inferior al Mureşului unde va fi în creştere prin propagare în primele două zile ale intervalului.
Sunt posibile  scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe unele râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă prognozate, izolat mai însemnate cantitativ.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri