Prognoza medie durata rauri în intervalul 13.08.2020 ora 07.00 – 19.08.2020 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide, creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal și munte, în special pe cele din sud-vestul și vestul țării, cu precădere spre mijlocul intervalului de prognoză, datorită precipitațiilor sub formă de aversă, temporar accentuate, prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 22.05.2020 ora 07.00 – 28.05.2020 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul şi sudul ţării unde vor fi în creștere prin propagare. 
În următoarele două zile ale intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în scădere pe râurile din vestul şi sudul ţării şi relativ staţionare pe celelalte râuri, iar în ultima parte a intervalului debitele vor fi în general staţionare.
În a doua parte a intervalului de prognoză, sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din vestul şi sudul ţării, datorită precipitaţiilor prognozate şi propagării.

Noutăți Noutăți