Prognoza medie durata rauri în intervalul 04.07.2020 ora 07.00 – 11.06.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării, exceptând unele râuri din sudul și estul țării, unde vor fi în scădere ușoară.
În a doua parte a intervalului debitele vor fi relativ staționare, fiind posibile creșteri de niveluri și debite, îndeosebi în zonele de munte, ca urmare a precipitațiilor prevăzute sub formă de aversă.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri semnificative de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă, izolat mai însemnate cantitativ, pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte, în special din nordul, nord – vestul și centrul țării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 23.04.2020 ora 07.00 – 29.04.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare.
Sunt posibile creșteri de debite și niveluri, cu precădere pe râurile mici din zonele de deal și munte, mai ales din centrul și nordul țării, în partea a doua a intervalului, datorită precipitaţiilor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă din zona înaltă montană şi propagării.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri