Prognoza medie durata rauri în intervalul 25.02.2020 ora 07.00 – 02.03.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând primele două zile ale intervalului de prognoză, când vor fi în creştere datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării, pe râurile din nordul, centrul și vestul țării. Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri, izolat pod de gheaţă) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și nord – estul țării, vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 23.12.2019 ora 07.00 – 29.12.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoza, debitele vor fi în creştere, începând din vestul ţării, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării.
În partea a doua debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.
Formaţiunile de gheaţă, existente pe râurile din Transilvania şi Moldova se vor menține fără modificări importante în prima parte a intervalului, apoi vor fi în extindere și intensificare pe majoritatea râurilor din zona montană.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri