Prognoza medie durata rauri în intervalul 13.12.2018 ora 07.00 – 19.12.2018 ora 07.00

Pe toată durata intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, fiind posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din vestul, centrul şi sudul ţării datorită precipitaţiilor prevăzute şi cedării apei din stratul de zapadă.
Formaţiunile de gheaţă se vor menţine fără modificări importante, iar în prima parte a intervalului se va intensifica curgerea de năboi pe unele râuri din vestul, centrul, sudul şi nord-estul ţării.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.03.2018 ora 07.00 – 30.03.2018 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din Banat şi Dobrogea , unde vor fi relativ staţionare.
Formaţiunile de gheaţă (gheaţă la maluri, năboi) se vor menţine fără modificări importante, exceptând unele râuri din nord-estul şi centrul ţării, unde vor fi în uşoară intensificare şi extindere.
În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în general în creştere începând cu râurile din sudul şi sud-estul ţării datorită efectului combinat al precipitaţiilor lichide prevazute, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării.
Formaţiunile de gheaţă vor fi în restrângere, diminuare şi eliminare.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri