Prognoza medie durata rauri în intervalul 22.03.2019 ora 07.00 – 28.03.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creștere prin propagare pe cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor din Transilvania,  Moldova (cu excepția bazinelor Prut și Bârlad), Oltenia și Muntenia și în general în scădere pe celelalte râuri.
În partea a doua a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând unele râuri mici din zonele de deal și de munte unde sunt posibile creșteri de debite datorită precipitațiilor prognozate și cedării apei din stratul de zăpadă.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.03.2018 ora 07.00 – 30.03.2018 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din Banat şi Dobrogea , unde vor fi relativ staţionare.
Formaţiunile de gheaţă (gheaţă la maluri, năboi) se vor menţine fără modificări importante, exceptând unele râuri din nord-estul şi centrul ţării, unde vor fi în uşoară intensificare şi extindere.
În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în general în creştere începând cu râurile din sudul şi sud-estul ţării datorită efectului combinat al precipitaţiilor lichide prevazute, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării.
Formaţiunile de gheaţă vor fi în restrângere, diminuare şi eliminare.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri