Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.07.2020 ora 07.00 – 13.06.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării, exceptând unele râuri din sudul și estul țării, unde vor fi în scădere ușoară.
În a doua parte a intervalului debitele vor fi relativ staționare, fiind posibile creșteri de niveluri și debite, îndeosebi în zonele de munte, ca urmare a precipitațiilor prevăzute sub formă de aversă.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri semnificative de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă, izolat mai însemnate cantitativ, pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte, în special din nordul, nord – vestul și centrul țării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.05.2020 ora 07.00 – 30.05.2020 ora 07.00

 
În prima jumătate a intervalului de prognoză, debitele vor fi în creştere pe râurile din vestul, nordul, centrul ţării şi pe cele din zonele montane, ca urmare a precipitaţiilor, sub formă de aversă, prognozate şi propagării şi relativ staţionare pe celelalte râuri.
În partea a doua a intervalului de prognoză, debitele vor fi în creştere datorită precipitaţiilor prognozate şi propagării pe râurile din jumătatea de est a ţării şi doar prin propagare pe cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din nordul şi vestul ţării.
Pe celelalte râuri, debitele vor fi în scădere uşoară.
Sunt posibile creşteri de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor, sub forma de aversă, prognozate, pe râurile din zonele de deal şi munte din vestul ţării.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri