Prognoza medie durata rauri în intervalul 07.04.2020 ora 07.00 – 13.04.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul țării unde vor fi în ușoară scădere.
Sunt posibile creșteri izolate de debite și niveluri pe unele râuri mici din zonele montane ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă.

 


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 25.01.2020 ora 07.00 – 31.01.2020 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi relativ staționare, fiind posibile creșteri izolate de debite pe unele râuri mici zona montană din jumătatea de sud a  țării, ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă și evoluției formațiunilor de gheață.
În restul intervalului de prognoza, debitele vor fi în creștere ca urmare a efectului combinat al precipitațiilor lichide prevăzute, cedării apei din stratul de zăpadă, evoluției formațiunilor de gheață și propagării, începând din vestul țării, exceptând râurile din zonele de munte din nordul, estul țării, precum și râurile din Moldova, unde vor fi relativ staționare. 
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) prezente pe majoritatea râurilor vor fi în diminuare, restrângere și eliminare, exceptând râurile din zonele de munte din nordul, estul țării, unde se vor menține fără modificări importante.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri